MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

Dört paletli bir kompakt traktörün arkasında oturan herkes, bu araçların yeni ve beklenmedik potansiyelini görmüş olacaktır 🚜. Yaklaşık 1.4 metrekarelik bir yüzey alanı üzerinde oturan bu araç, eşsiz bir stabiliteye sahiptir, bu nedenle fotovoltaiklerin bulunduğu engebeli veya çamurlu zeminlere de uyum sağlayabileceği düşünülebilir 🌄. 

Mach4'ü toz veya kardan solar panelleri temizlemek için mükemmel bir makineye dönüştüren bayi de muhtemelen bunu aklında tutmuştur ☀️🧹. 

Panellerin bakımı, solar enerji ekipmanının performansı açısından son derece önemlidir, bu nedenle güneşe maruz kalan yüzeyleri uygun fırçalarla sürekli temizlemek, çok miktarda elektrik üretebilmek için gereklidir ⚡.

 Fotovoltaik sistemi temizleyen fırça, traktörden konsol şeklinde uzanan bir kola monte edilmiştir; ‘normal’ bir traktörde bu koşullar temizleme başlığının büyük düzensiz hareketlerine yol açar 🌍. 

Yerdeki her küçük çukur veya olası çöküntü, uzayan kolun manevra kabiliyetinde zorluklara neden olur ve Mach4 bu tür kullanımlar için ideal çözüm olarak kanıtlanmıştır 🌟.

TP DERGİSİ'ndeki makaleyi okuyun 📖https://indd.adobe.com/view/476ef107-4fd3-40c9-9504-8667dd58d2d0 

Diğer Haberler

110.yılında Antonio Carraro
110.yılında Antonio Carraro

110.yılında Antonio Carraro

Özel bağ/bahçe traktörleri, yeşil bakım alanları ve özel ihtisas alanları için kompakt traktörler üreten Antonio Carraro 110 yıllık tarihi geçmişi ile sektöründe dünya devi konumunda olmaya devam etmektedir. Türkiye geneli meyve üretim alanlarında 1000’in üzerinde traktörü aktif olarak çalışan Antonio Carraro 2020 yılında 110. Yılını kutlama hazırlığında.