Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro' nun vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Kişiliği, şirketi yönetme tarzı ve bağlılığı, dünyanın en güzel traktörünü inşa etmek için takip edilmeye devam edeceğini umduğumuz bir örnek.
 

Ölümü, eşi Luciana ve çocukları Marcello ile Alessia, Liliana ile Giorgio, Silvia ile Roberto, Massimiliano ile Monica, Davide ile Caterina, Barbara ile Nicola tarafından büyük bir üzüntüyle duyurulur.
 

Torunlarla birlikte: Benedetta, Giovanni, Tito ve Iris ile Teresa, Luna ile Lorenzo, Leopoldo ile Francesca, Lily, Violetta ve Bianca, Martina ile Antonio, Gioia, Stella, Alma, Adelaide, Leonilde.

Aile, bu zor zamanda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder: Silvana, Anatoly, Leonel, Francesca, Claudia, Danilo, Ravi, Sherman, Deanna, Roberto
 

Onu seven herkese, Antonio Carraro Dünyasına, Antonio Carraro Çalışma ve Araştırma Merkezi'ndeki teknisyenlere, onun tarafından yönetilen tarımın mekanizasyonu hakkında bitmek bilmeyen bir araştırmayı paylaştığı çok saygı duyulan meslektaşlarına yürekten teşekkürler.
 

Onun ideali;

#dünyanınengüzeltraktörü

#iltrattorepiùbellodelmondo.

+++

Anma töreni 15 Mart Salı günü saat 19.30'da Campodarsego Kilisesi'nde (Padua) yapılacaktır.

Cenazesi Campodarsego Kilisesi'nde (Padua) defnedilecektir.
 

16 Mart Çarşamba günü saat 15.00'da.

Büyük istek üzerine tören şirketin internet sitesinde ve sosyal medya kanallarında yayınlanacaktır.

Diğer Haberler

110.yılında Antonio Carraro
110.yılında Antonio Carraro

110.yılında Antonio Carraro

Özel bağ/bahçe traktörleri, yeşil bakım alanları ve özel ihtisas alanları için kompakt traktörler üreten Antonio Carraro 110 yıllık tarihi geçmişi ile sektöründe dünya devi konumunda olmaya devam etmektedir. Türkiye geneli meyve üretim alanlarında 1000’in üzerinde traktörü aktif olarak çalışan Antonio Carraro 2020 yılında 110. Yılını kutlama hazırlığında.

TONY V: “Vigneron”un felsefesini ve sanatını yorumlamak
TONY V: “Vigneron”un felsefesini ve sanatını yorumlamak

TONY V: “Vigneron”un felsefesini ve sanatını yorumlamak

On dokuzuncu yüzyılda, Fransız Şampanya bölgesinde, küçük “vigneron”ların (bağcıların) üzümlerini ince şaraplar üreten Negociantlara veya Maisonslara satmaya başlamalarıyla yoğun bir faaliyet gelişti. Günümüzde, “vigneron”lar Şampanya bağlarının %90'ına sahipken, Maisonslar üretilen ve satılan şarabın %70'ini kontrol ediyor.